Monday, July 10, 2006

generatia a -III-a

Am citit cu placere interviul manafu-orlando pe http://manafu.blogspot.com/. Evident manafu foarte atent cu propria poza ce il plaseaza in adolescenta rebela postliceala a unui fun "orlando" magic are grija sa caute in baza de date si sa puna cea mai urata poza pe care a gasit-o cu orlando. Va spun eu (pentru ca il cunosc pe orlando de dinainte de a lucra la netbridge) orlando e mai frumos ca manafu... de fapt cine nu ar fi... va dati seama maine ce poza cu mine va posta cristi pe blog. Dar sa ma intorc la lucrul care m-a frapat si anume valoarea materialului expus pe bloguri. Mult inaintea unor produse de presa ce traiesc de pe urma acestor subiecte. Au ridicat stacheta. Orlando, acest bubka al netului romanesc a stiut sa se sara iar. De fapt, a venit momentul unei noi generatii, sau, peste 5 ani? As pune pariu ca schimbarea vine mai devreme. In maxim 3 ani (acoperitor sa nu pierd pariul) generatia se va skimba. Si daca nu ma insel suntem cam la a 3-a generatie de publicitari (nu intru in amanunte acum). Dar ce face diferenta? Pentru ca au aparut prietenii solide in business intre oamenii care au lucrat impreuna ani buni, care au crescut impreuna si au evoluat similar. Il stiu pe cristi de cand era redactor dar si eu eram atunci planner. Dar pe ce s-a bazat prietenia? Pe seriozitatea omului. Si cand stau de vorba cu cineva si vorbesc admirativ de altcineva de cele mai multe ori impartasim aceleasi pareri. Pentru ca in business ti le cam faci cu mana ta. Cine face parte din generatia urmatoare??? Pai “se stie”!!!

5 Comments:

Blogger Cristian said...

sa stii ca am o poza naspa cu tine, da' o pastrez pentru atunci cand o sa ma enervezi ff tare...

sa revin acu' la generatii, cre'ca sunt doar doua generatii la numar. prima e cea cu greii publicitatii, cei care au dat startul in perioada 91-94. a doua e cea care ii cuprinde pe cei care acum se bat cam de la acelasi nivel cu greii + o seama de figuri marcante din unele agentii.

care crezi tu ca e a treia azi?

7/11/2006 02:08:00 PM  
Blogger razvan varabiescu said...

tocmai ca a venit momentul celei de a treia generatii, asta comentam. adica a doua in maxim 3 ani se va da la o parte si va face loc celei de a 3-a (ironia, mai bine pregatita decat primele doua dar cu marja de profit mai mic). a treia generatie sunt tocmai oamenii ca orlando, tu, trandafir spre exemplu...

7/12/2006 03:01:00 AM  
Blogger Cristian said...

da, orlando e pe val acum... insa pentru restul e prea devreme. mai sunt si altii?

7/12/2006 05:10:00 AM  
Anonymous Anonymous said...

Hi! Just want to say what a nice site. Bye, see you soon.
»

7/19/2006 03:33:00 PM  
Anonymous Anonymous said...

I find some information here.

7/20/2006 04:20:00 PM  

Post a Comment

<< Home